Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Nytt kontor med fokus på arbetsmiljön

Artikelbild

För en hållbar framtid hos Great Earth

Under 2023 har vi på Great Earth gjort betydande framsteg i vår strävan att skapa en hållbar och framgångsrik verksamhet. Vi har inte bara fokuserat på innovativa initiativ och banbrytande produkter, utan också på att skapa en trivsam och inspirerande arbetsmiljö för våra medarbetare.

Medarbetarna – Hjärtat i vår verksamhet

Hos Great Earth är våra medarbetare själva hjärtat i vår verksamhet! Vi tror att en trivsam och motiverande arbetsmiljö är avgörande för både individuell och kollektiv framgång. Vi strävar efter att göra varje dag på jobbet både meningsfull och inspirerande. Med ett öppet sinne och ett stort hjärta välkomnar vi mångfald och jobbar aktivt för jämställdhet. För oss är varje medarbetare en viktig pusselbit i vår framgångssaga. Därför har vi under 2023 infört en rad åtgärder för att förbättra arbetsmiljön för våra anställda.

Ett nytt kontor för en modern arbetsplats

Ett av våra största steg mot en bättre arbetsmiljö var att flytta in i vårt nya kontor. Den moderna och ergonomiska designen skapar en inspirerande och trivsam arbetsmiljö, samtidigt som den tar hänsyn till både miljöpåverkan och medarbetarnas välmående.

En av de största förbättringarna från föregående kontor är det nya gymmet som nu finns tillgängligt på det nya kontoret. Detta ger våra anställda möjlighet att träna och främja sin hälsa utan att behöva lämna arbetsplatsen, vilket inte bara sparar tid utan även minskar koldioxidutsläppen genom att minska behovet av transporter.

För lagerverksamheten har det nya kontoret inneburit en betydande förbättring. Genom att utforma effektiva och ergonomiska lagerutrymmen har vi skapat en bättre arbetsmiljö för våra lagerarbetare. Detta har inte bara ökat deras trivsel utan också effektiviteten i verksamheten.

Fokus på hälsa och välmående

Vi tror på att en hälsosam livsstil bidrar till ökad produktivitet och trivsel. Därför erbjuder vi våra medarbetare en rad förmåner som främjar hälsa och välmående, till exempel friskvårdspeng och frukost i vår personalmatsal. Vi uppmuntrar också till en aktiv livsstil genom att anordna regelbundna aktiviteter och evenemang. Sedan har alla anställda alltid rätt att träna 30 minuter på arbetstid varje dag i vårt inhouse gym.

Mångfald och inkludering

Hos Great Earth välkomnar vi mångfald och jobbar aktivt för jämställdhet. Vi tror att en inkluderande arbetsmiljö där alla känner sig välkomna och respekterade leder till ökad kreativitet och innovation. Vi har därför infört en rad policyer och åtgärder för att säkerställa en rättvis och inkluderande arbetsplats. Vi var till exempel först med att införa en klimateriepolicy på vår arbetsplats. Läs mer om den HÄR!

En framgångsrik kombination

Genom att kombinera innovativ affärsutveckling med en trivsam och motiverande arbetsmiljö skapar vi en framgångsrik verksamhet som gynnar både våra medarbetare, våra kunder och vår omvärld. Vi ser fram emot att fortsätta utvecklas och växa under de kommande åren, och vi är övertygade om att våra medarbetare kommer att spela en avgörande roll i vår framgång.

För mer information, kolla in vår nya hållbarhetsrapport HÄR!

Tillsammans kan vi skapa en arbetsplats som gynnar alla.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care