Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga

Upptäck fördelarna med Omega-3

Artikelbild

Omega-3 är ett utmärkt sätt att stödja din allmänna hälsa. Lär dig mer om fördelarna med Omega-3 och hur det kan hjälpa dig att upprätthålla en hälsosam livsstil.

Vad är Omega-3?

Omega-3 är en typ av fettsyra som spelar en viktig roll för att upprätthålla en god hälsa. Det är ett viktigt näringsämne som våra kroppar behöver för att fungera korrekt, men vi kan inte producera det på egen hand. Därför är det viktigt att få i sig Omega-3 genom vår kost eller genom kosttillskott. Great Earths källa till vegetabiliskt omega 3 kommer från mikroalger som odlas på land i en noggrant kontrollerad miljö. Detta säkerställer att den är fri från skadliga ämnen som tungmetaller. Mikroalgerna är rika på EPA och DHA, som är essentiella fettsyror som bidrar till normal funktion av hjärta, hjärna och syn. Dessa fettsyror är också viktiga för att upprätthålla en frisk hud genom att hålla den återfuktad, smidig och mjuk. Gravida och ammande kvinnor kan ha nytta av ett extra omega 3-intag eftersom DHA bidrar till den normala utvecklingen av fostrets och barns hjärnor och ögon. Det rekommenderas att konsumera ytterligare 200 mg DHA, utöver de rekommenderade 250 mg DHA och EPA för vuxna.

 

Vad är fördelarna med Omega-3?

Omega-3 har många hälsofördelar, bland annat:

  • Bidrar till hjärtats normala funktion
  • Bidrar till att bibehålla normal synförmåga
  • Bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion

Varför inta Omega-3-tillskott?

Om du inte får i dig tillräckligt med Omega-3 genom kosten är kosttillskott ett bra sätt att se till att du får i dig den rekommenderade dagliga mängden. Omega-3-tillskott finns i olika former, bland annat fiskolja, krillolja och algolja. Fiskolja är den vanligaste typen av Omega-3-tillskott, men för dem som är vegetarianer eller veganer är algolja ett bra alternativ, något du bland annat hittar i Great Earths Omega 3 Vegan!

Tillskott med Omega 3

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care