Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Stötta din tarmflora
0 produkter
populära produkter

Kosttillskott fibrer, mjölksyrabakterier & enzymer

Fibrer är nödvändigt för att hålla igång magen. En hälsosam tarmflora är avgörande för vårt välbefinnande, och för att uppnå detta är fiberrik kost nyckeln. Trots vanliga missuppfattningar bör även de med känslig mage eller IBS konsumera fibrer, men vara noga med vilka typer de väljer. Prebiotika är osmältbara fibrer som fungerar som bränsle för de nyttiga bakterierna i din tarm. Du hittar bland annat prebiotika i vår produkt Mage.

Inspirationsbild

En mage i balans

En hälsosam tarmflora är avgörande för vårt välbefinnande, och för att uppnå detta är fiberrik kost nyckeln. Trots vanliga missuppfattningar bör även de med känslig mage eller IBS konsumera fibrer, men vara noga med vilka typer de väljer. Många västerlänningar får i sig för lite fibrer, vilket kan leda till diverse magproblem. Vi rekommenderar att öka intaget av frukt och grönsaker samt att minska konsumtionen av färdigmat. För de med IBS föreslår vi specifika grönsaker som haricots verts och broccoli, medan rödbetor och blomkål kan hjälpa de med andra magbesvär. Om kostförändringar inte räcker, finns tillskott med t.ex. fibrer av olika slag som är utvecklade för att stödja en normal matsmältning och tarmflora.

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care