Hela familjens kosttillskott – Fri frakt från 250 kr

Great earth-logga
Graviditet
0 produkter
namn fallande

Det kroppen behöver med ett nytt liv i magen

Att vara gravid är givetvis det mest underbara lilla mirakel som finns. Förutom att vila ordentligt och äta bra och varierat kan det även behövas kosttillskott. Kanske Multi Gravid med lättupptagliga vitaminer och mineraler – speciellt framtagen utifrån nordiska näringsrekommendationer för gravida och ammande kvinnor. Eller Folsyra, som är viktigt i celldelningsprocessen.

Under graviditeten tog jag Multi Gravid, Omega 3 vegan, Lecithin, Dophilus 15 och Magnesium

Amanda Influencer

Multi Gravid innehåller allt jag och bebisen i magen behöver. Känns tryggt att veta att produkten är testad och anpassad utifrån Nordiska näringsrekommendationerna för gravida och ammande kvinnors behov

Sanna Konsument

Det är extra viktigt att tillföra Omega 3 när man är gravid, då DHA bidrar till att hjärnan och ögonen hos fostret och spädbarn utvecklas normalt.

Rebecca Produktchef

Planerar du att bli gravid bör du redan nu börja ta tillskott av folsyra. Det är en B-vitamin som har en viktig roll i celldelningen samt att den förebygger ryggmärgsbråck hos barnet. Folsyra bör helst tas innan man blir gravid och sen upp till vecka tolv

Rebecca Produktchef
Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% på ditt första köp! Sen kan du ta del av spännande nyheter, sköna tips och speciella erbjudanden.
So, don’t be a stranger, friend!

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2022, Great Earth Scandinavia AB.