Kosttillskott för hela livet – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Graviditet
0 produkter
populära produkter

Det kroppen behöver för att skapa nytt liv

Att skapa en helt ny människa är inte bara bara. Därför har vi samlat våra bästa tillskott för hela resan, från planeringen av graviditet, till själva graviditeten och amningen. Här hittar du bland annat paket ihopsatta av vår produktexpert, skapade för att du ska få i dig det du behöver för både dig och bebis.

Under graviditeten tog jag Multi Gravid, Omega 3 vegan, Lecithin, Dophilus 15 och Magnesium

Amanda Influencer

Multi Gravid innehåller allt jag och bebisen i magen behöver. Känns tryggt att veta att produkten är testad och anpassad utifrån Nordiska näringsrekommendationerna för gravida och ammande kvinnors behov

Sanna Konsument

Det är extra viktigt att tillföra Omega 3 när man är gravid, då DHA bidrar till att hjärnan och ögonen hos fostret och spädbarn utvecklas normalt.

Rebecca Produktchef

Planerar du att bli gravid bör du redan nu börja ta tillskott av folsyra. Det är en B-vitamin som har en viktig roll i celldelningen samt att den förebygger ryggmärgsbråck hos barnet. Folsyra bör helst tas innan man blir gravid och sen upp till vecka tolv

Rebecca Produktchef
Inspirationsbild

Vad behöver du?

Rätt vitamin till rätt person och ät ingenting i onödan, det är vår filosofi.
Men vad är det då du behöver? Omöjligt att veta, eller hur? Det tycker vi också – därför har vi tagit fram ett behovstest som ska hjälpa dig med just detta.
Vår expert Rebecca kan allt om kosttillskott och vad som kan vara bra att boosta kroppen lite extra med. Hon kommer även med bra råd och tips i slutet av testet kring andra saker att tänka på som kan hjälpa dig må lite bättre.

Just nu har vi 20% rabatt på hela ditt resultat – koden finner du i slutet av testet.

Till testet 

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2023, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self carelogotype för hållbar ehandel