Säker betalning – Snabb leverans – Fri frakt från 300kr

Great earth-logga
Graviditet
9 produkter
populära produkter

Det kroppen behöver för att skapa nytt liv

Vi förstår att resan att skapa en helt ny människa kräver omsorg och förberedelse. Vi har utvecklat kosttillskott för att stödja dig genom denna spännande process, från planeringen av graviditeten/ge bästa förutsättningar för din fertilitet till själva graviditeten och amningstiden. Utforska våra specialpaket, skickligt sammansatta av våra produktexperter för att ge dig och din bebis de viktiga näringsämnena ni behöver för att må så bra som möjligt. Vi erbjuder även kosttillskott för både kvinnor och män för att stödja hälsan inför graviditeten och under hela förloppet.

Under graviditeten tog jag Multi Gravid, Omega 3 vegan, Lecithin, Dophilus 15 och Magnesium

Amanda Influencer

Multi Gravid innehåller allt jag och bebisen i magen behöver. Känns tryggt att veta att produkten är testad och anpassad utifrån Nordiska näringsrekommendationerna för gravida och ammande kvinnors behov

Sanna Konsument

Det är extra viktigt att tillföra Omega 3 när man är gravid, då DHA bidrar till att hjärnan och ögonen hos fostret och spädbarn utvecklas normalt.

Rebecca Produktchef

Planerar du att bli gravid bör du redan nu börja ta tillskott av folsyra. Det är en B-vitamin som har en viktig roll i celldelningen samt att den förebygger ryggmärgsbråck hos barnet. Folsyra bör helst tas innan man blir gravid och sen upp till vecka tolv

Rebecca Produktchef
Inspirationsbild

Svårt att veta vilket kosttillskott du ska välja?

Vi fattar, det är svårt att navigera bland alla produkter och veta vad just du behöver.

Därför har vi gjort det enklare för dig genom att ta fram ett behovstest. Det tar bara några minuter och vips så har du en bra rekommendation.

 

Gör testet här

Join the support club

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 SEK att handla för!

  • Ta del av nyheter
  • Inspiration och expertens tips
  • Guider för välmående
  • Speciella erbjudanden

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy Du kan när som helst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Sociala medier
Copyright © 2024, Great Earth Scandinavia AB.
logotype medlem i svensk egenvårdlogotype certifierad för self care