Vitamin D3 Vegan

Art nr: 3335

Glutenfri
GMO-fri
Laktosfri
Sojafri
Vegan
Vitamin D3 Vegan är utvunnet från lav och innehåller även ekologisk kokosolja.

Vitamin D3 Vegan innehåller en form av D-vitamin som är utvunnen ur lav. Oftast utvinner man D-vitamin från lanolin (fårullsfett).

Kapslarna innehåller även ekologisk kokosolja för ett bra upptag av D-vitaminet i kroppen, då det är ett fettlösligt vitamin.

D-Vitamin bidrar bland annat till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion, samt till immunsystemets normala funktion.

Produkten är registrerad av The Vegan Society. 

vegan society_logga_black.jpg

Innehåll per kapsel

 

          % av DRI*
Vitamin D3 (från lav)             75 μg 1000

*Dagligt Referensintag