Samla ny kunskap

Grönkålschips - nyårsfestens favorit!

2018-12-19

Här kommmer ett recept på nyttigt snacks som är perfekt att bjuda på under nyårsfesten eller att äta själv under fredagsmyset. Oavsett så se till att göra mycket då de garanterat kommer att gå åt.

Läs mer

Juligt chokladbräck

2018-12-07

Vad passar bättre än att baka juligt chokladbräck nu när både kylan och mörkret är här. Det här receptet är enkelt och snabbt och resultatet blir fantastiskt goda chokladbräck.

Läs mer
Veganska pepparkaksbollar med dadlar och mandel

Veganska pepparkaksbollar med dadlar och mandel

2018-12-03

Julens godaste julgodis som du lätt gör själv! Bollarna är inte bara goda. De är dessutom veganska och nyttiga! Fullmatade med dadlar, kakao och mandlar. Dessutom smaksatta med pepparkakskryddor så de passar perfekt nu i jultider!

Läs mer
Rebecca Hedström, Product Manager - Great Earth Scandinavia

Varför togs Multi Barn fram?

2018-10-30

Multi Barn är en efterfrågad och noga genomtänkt nyhet från Great Earth. Vi tog en pratstund med produktchefen Rebecca Hedström som är en av personerna bakom tuggisarna med vitaminer, mineraler och mjölksyrabakterier.

Läs mer

Förhindra D-vitaminbrist

2018-10-09

Många tror att det är enbart vuxna som behöver tillskott av vitaminer, men barn måste också få i sig viktiga näringsämnen för att undvika sjukdomar. När det gäller barn i Norden så är det, primärt under vinterhalvåret, för lite sol för att barnen ska få i sig tillräckligt med D-vitamin.

Läs mer
Recept på vegansk jordnötskola

Vegansk kola fullmatad med god kokos och jordnötter

2018-09-27

Magisk vegansk kola fullmatad med god kokos och jordnötter. Passar lika bra som "godis" som ett nyttigt mellanmål.

Läs mer

Tävling på vår Facebooksida

2018-09-03

Förra månaden var vi stolt samarbetspartner till Run For Pride! Sommaren och Pride är över för i år men vi förlänger känslan genom att nu ge dig chansen att vinna en uppsättning produkter med unik Pride-design!

Läs mer

God och nyttig blåbärssmoothie

2018-08-07

En god och nyttig smoothie passar lika bra till frukost som till mellanmål. Den här ljuvliga smoothien innehåller blåbär och banan men givetvis kan du också blanda i jordgubbar och hallon eller något annat favoritbär eller frukt!

Läs mer
Multivitamin för barn

Multi Barn – en stor nyhet för alla små

2018-07-04

För barn som växer är det extra viktigt att få i sig ordentligt med näring och vitaminer. Därför har vi utvecklat Multi Barn – ett kosttillskott för barn som gör det lätt att säkerställa att de får i sig allt de behöver för att orka leka och lära.

Läs mer
Glutenfri och vegansk midsommartårta

Glutenfri och vegansk midsommartårta

2018-06-20

Bjud dina vänner och familj på en glutenfri tårta som du enkelt också kan göra vegansk genom att välja bort mjölkprodukterna för veganska alternativ. Den här tårtan passar lika bra för midsommarens festligheter såsom kalaset senare i sommar. Tillagningstiden är ca 90 minuter. 

Läs mer
Vegansk proteinshake. Perfekt för varma dagar!

Vegansk proteinshake för varma dagar!

2018-05-15

Att äta och dricka gott i sommar behöver varken vara onyttigt eller ett hinder om du är vegetarian/vegan. Här kommer ett magiskt recept på en svalkande proteindrink.

Läs mer

Aktuellt: Vi söker dig

2018-04-17

Great Earth är en av Sveriges ledande aktörer för naturliga hälsoprodukter. Vårt sortiment finns att tillgå i mer än 500 butiker över hela Sverige och vi jobbar dagligen med att utveckla vårt sortiment. Great Earth hittar du förutom i Sverige även i Finland och förväntas komma in på flera marknader inom de närmaste åren.

Läs mer

Kosttillskottsskolan: Vitamin D3 Vegan

2018-01-18

Vitamin D3 Vegan är en unik D-vitaminprodukt som innehåller vitamin D3 från lav, vilket gör den fullt förenlig med en vegansk kosthållning.

Läs mer

Kosttillskottsskolan: Super Magnesium

2017-12-14

Super Magnesium™ är ett unikt magnesiumtillskott beståendes av en mix av magnesiumsalter, vilket förbättrar upptaget av mineralet. Varje tablett innehåller 100% av DRI.

Läs mer

Kosttillskottsskolan: Vitamin D3/K2

2017-09-20

Vitamin D3/K2 är ett kosttillskott som består av de essentiella näringsämnena vitamin D och vitamin K, som samverkar för att upprätthålla ett starkt skelett.

Läs mer

En aktiv generation

2017-08-02

Att träna på ålderns höst har en uppsjö av hälsofördelar. Detta tycks ha uppmärksammats av Sveriges äldre, då andelen fysiskt aktiva pensionärer har ökat drastiskt de senaste åren.

Läs mer