Samla ny kunskap

Vegansk proteinshake. Perfekt för varma dagar!

Vegansk proteinshake för varma dagar!

2018-05-15

Att äta och dricka gott i sommar behöver varken vara onyttigt eller ett hinder om du är vegetarian/vegan. Här kommer ett magiskt recept på en svalkande proteindrink.

Läs mer

Aktuellt: Vi söker dig

2018-04-17

Great Earth är en av Sveriges ledande aktörer för naturliga hälsoprodukter. Vårt sortiment finns att tillgå i mer än 500 butiker över hela Sverige och vi jobbar dagligen med att utveckla vårt sortiment. Great Earth hittar du förutom i Sverige även i Finland och förväntas komma in på flera marknader inom de närmaste åren.

Läs mer

Kosttillskottsskolan: Vitamin D3 Vegan

2018-01-18

Vitamin D3 Vegan är en unik D-vitaminprodukt som innehåller vitamin D3 från lav, vilket gör den fullt förenlig med en vegansk kosthållning.

Läs mer

Kosttillskottsskolan: Super Magnesium

2017-12-14

Super Magnesium™ är ett unikt magnesiumtillskott beståendes av en mix av magnesiumsalter, vilket förbättrar upptaget av mineralet. Varje tablett innehåller 100% av DRI.

Läs mer

Kosttillskottsskolan: Vitamin D3/K2

2017-09-20

Vitamin D3/K2 är ett kosttillskott som består av de essentiella näringsämnena vitamin D och vitamin K, som samverkar för att upprätthålla ett starkt skelett.

Läs mer

En aktiv generation

2017-08-02

Att träna på ålderns höst har en uppsjö av hälsofördelar. Detta tycks ha uppmärksammats av Sveriges äldre, då andelen fysiskt aktiva pensionärer har ökat drastiskt de senaste åren.

Läs mer